TEHNOPLAST iz Kruševca čija je prevashodna delatnost proizvodnja kozmetičke ambalaže od brizgane plastike. Više od 25 godina rada i iskustva dovelo je do zavidnih rezultata u vidu raznovrsnih proizvoda za oblast farmaceutske i kozmetičke industrije.

Ono po čemu se Tehnoplast razlikuje od ostalih proizvodjača jeste to da kompletan proizvod nastaje upravo tu, na jednom mestu.
Zaokružen proces u vidu konstrukcije alata za brizganje, njihove izrade i kasnije proizvodnje plastičnih delova obavlja se u okviru iste firme. Sa više od 500 različitih proizvoda Tehnoplast se izdvojio kao jedan od vodećih proizvodjača ambalaže.

Medjutim, ono po čemu je najpoznatiji je hilzna za lip balm.

Visoko produktivni alati obezbedjuju i veliku produktivnost ovih hilzni, pa je kapacitet proizvodnje blizu 2.000.000 hilzni mesečno.

Da bi upotpunili sliku o mnogobrojnim proizvodima u ponudi Tehnoplasta, najbolje je pogledati katalog gotovih proizvoda.

Sa razvojem Tehnoplasta kao firme koja se bavi proizvodnjom ambalaže, nastala i ideja da se počne sa proizvodnjom finalnog proizvoda. Otvaranjem LETA COSMETICS d.o.o. upravo je i omogućeno da pored ambalaže, ponudimo i gotov proizvod. Na taj način je zaokružen kompletan proces, od izrade ambalaže, štampe, pravljenja mase,punjenja do blister pakovanja, i to sve na jednom mestu.

Time je omogućena izrada gotovog proizvoda po principu private brand.

Maskara M1

Maskara-M1---1

Sjaj za usne

Sjaj-za-usne---lip-gloss-1

Inhalator

inhalator-1

Karmin K8

Karmin-hilzna---K8---6

 

Izaberite jezik

Scroll to top